wij over onszelf
cursussen 2017-2018
de cursussen
schilderen di mo
schilderen di av
schilderen wo mo
schilderen do mi
schilderen do av
fusen
mozaïek
keramiek
keramiek
glas in lood
basis fotografie
fotoclub
fotobewerking
vilten
creat.textielatelier
kinderatelier
beeldhouwen
Workshops
diashow
fotoalbum
nieuws
interessante links
contact
Algemene voorwaarden
Aanmeldingsformulier
Contact via e-mail
Zo vindt u ons

 Cursus fotobewerking


Start:               12 september 2017

Docent:           Jeannette Grotenhuis

Tijd:                 dinsdagvond, 2-wekelijks (oneven weken) van 20.00-22.45 uur

Kosten:            € 126,00

Hou je van perfectie of creatieve twists in je foto’s? Vind je het leuk om met bijzondere effecten te experimenteren? Volg dan de cursus Fotobewerking en leer in 12 lessen de finesses.

Wat ga je doen?

Docente Jeannette Grotenhuis neemt je mee in de wereld van Adobe Photoshop Elements. Je leert onder andere hoe je je digitale foto’s corrigeert, zoals bij gesloten ogen. Je probeert filters uit, retoucheeropties en gaat aan de slag met kleur- en warmtenuances.

Ook het maken van collages, kaders of visuele tekst in foto’s komt aan bod, evenals hoe je ze deelt via social media. Met Photoshop Elements kun je de vele foto’s die je maakt bovendien slim ordenen. 

Tussen de lessen door krijg je diverse huiswerkopdrachten, die we in de groep doornemen. Zo leer je ook van elkaars ideeën. Aan het einde van de cursus verbaas je jezelf en anderen wat je met fotobewerking allemaal voor elkaar krijgt.

Praktisch

Om mee te doen zijn een digitale camera en een laptop met het software Photoshop Elements een vereiste. Specifieke voorkennis is niet nodig. 

Tijdens de eerste les inventariseert Jeannette de wensen en interesses, om zo iedereen het maximale uit de cursus te laten halen.  

De cursus Fotobewerking is een prima basis om met je creativiteit aan de slag te gaan en je foto’s optimaal te bewerken.

kijk ook eens op de site van de docent: http://www.studio1974.nl 


 

Jeannette Grotenhuis

 

to Top of Page

de Werckwinckel